Графіки вимкнення світла, які були складені для Харкова та області раніше, доводиться коригувати. Це пов'язано з певними технологічними процесами, заявили в "Харківобленерго".

В обленерго повідомили, що порівняно з іншими регіонами України Харків опинився в найскладнішій ситуації. Обсяги руйнувань поки що не дають змоги одночасно подавати електрику в усі будинки. Складено графіки. Але іноді обставини вимагають відхилення від графіків.

Харків'яни масово скаржаться на недотримання графіків, але енергетики просять містян набратися терпіння і за можливості не перевантажувати кол-центри "Харківобленерго" та міської служби 1562. 

"Енергетики працюють день і ніч, щоб у ваших будинках було світло. Тому наполегливо просимо вас із розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть у вас виникати", - закликали в обленерго.

22 березня російські війська завдали удару по енергетичних об'єктах у Харкові. Зокрема, було зруйновано ТЕЦ-5. За оцінкою керівництва підприємства, на відновлення знадобляться роки.