Після ракетного удару 23 січня по будинку на вулиці Академіка Проскури вже 25 січня у вцілілих під’їздах цього будинку повернули до теплопостачання 30 квартир, ще 15 залишаються без опалення. Про у ефірі національного телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов

За словами Терехова, підключити усі вцілілі квартири планують сьогодні, 26 січня. Він пояснив, що у підвальних приміщеннях для відновлення опалення треба ще розібрати завали.

Крім того, мер сказав, що питання відновлення повністю зруйнованого під’їзду будинку на вулиці Проскури вирішуватиметься за результатами експертизи.

Він додав, що теплопостачання та водопостачання подано в абсолютно всі 256 будинків, що постраждали внаслідок ударів 23 січня. Наразі шість домів залишаються без світла через зруйновані трансформаторні підстанції. "Харківобленерго" працює на цих об’єктах і обіцяє до кінця тижня підключити всі будинки. Крім того, усі контури будинків практично закриті. 

23 січня армія РФ трьома хвилями ракет обстріляла місто: прилетіло по Київському, Салтівському та Холодногірському районах. Загалом через російські обстріли загинуло 10 людей.