Сьогодні рятувальники продовжують розбирати завали п’ятиповерхового будинку у Київському районі після вчорашніх прильотів. Наразі відомо про ще двох загиблих - 57-річного чоловіка та 56-річну жінку, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Таким чином кількість жертв збільшилася до 10 людей. За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, загиблі мешкали на першому поверсі зруйнованого підʼїзду. Їх знайшли поруч, це подружжя. Разом з ними загинули і дві собаки.

Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Вчора рятувальники дістали з-під завалів живого 21-річного харків'янина, який провів під завалами понад три години. Загалом через російську атаку 23 січня поранено понад 60 осіб, серед них є діти.

Загалом РФ завдала по Харкову три серії ударів: близько 4-ї ранку, о 7.15 та о 22 00. Били окупанти по Київському та Салтівському та Холодногорському районах. Усі влучання були у житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури. 

Наразі  відомо про 112 пошкоджених багатоквартирних і шість приватних будинків. Вибито 3,4 тис. вікон. Пошкоджено водопровід, газопровід і каналізацію. 10 тис. осіб залишалися без світла.