Новим депутатом Харківської міськради стала Оксана Острогляд. Вона увійшла до фракції “Блок Кернеса - Успішний Харків”. Оксана Острогляд буде працювати у постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста.

Острогляд закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Сковороди у 2003 році, кваліфікація – юрист, викладач правових дисциплін.

Працювати почала у 2002 року - юрисконсультом в різних фірмах.

У квітні 2006 року призначена на посаду начальника юридичного відділу ПрАТ “Харківський плитковий завод”, а у грудні 2008 року переведена на посаду директора з праці, соціальних питань та персоналу того ж підприємства.

У 2015 році балотувалась до міської та обласної рад від партії “Самопоміч”, але не пройшла. У 2020 році балотувалась до міськради від партії “Блок Кернеса - Успішний Харків”, але теж не пройшла. 

Також на сесії було ухвалене рішення про виведення Семена Сироти, Олени Тоболіної та Марії Скоробагач зі складу постійних комісії міськради у зв’язку з достроковим складанням ними депутатських повноважень.