Росіяни обстріляли Харківську область із ударного безпілотника. У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що БПЛА було задіяно в районі села Зелене Харківського району, яке знаходиться фактично на кордоні з РФ.

ППО українських сил оборони успішно бореться із літальними апаратами супротивника. Бійці Нацгвардії повідомили, що за час боїв у регіоні збили дев'ять російських гелікоптерів.

Авіацію пускати на територію Харківщини військові РФ вже побоюються, але активно б'ють із артилерії. На Слобожанському напрямі війська РФ обстріляли з артилерії різних типів райони населених пунктів: Стрілечтя, Червоне, Зелене, Стариця, Огурцове, Вовчанськ та Дворічна.

На Куп'янському та Лиманському напрямах противник обороняється. Він обстріляв село Берестове Куп'янського району.

Практично всю раніше окуповану територію в Харківській області було звільнено у вересні-жовтні в результаті Харківської наступальної операції. Наразі бої ведуться на адміністративному кордоні Харківської та Луганської областей. Це все ще дозволяє військам РФ постійно обстрілювати міста, селища та села Харківщини.

23 листопада російські військові завдали удару по Купянську. Город був обстріляний ракетами типу С-300. Було пошкоджено житлові будинки. Того дня під обстріл потрапили смт Дворічне Куп'янського району та село Глибоке Харківського району.