У Харківській області прямим влучанням зруйнований житловий будинок. За даними прокуратури, артобстріл села Подоли Куп‘янського району стався зранку 24 грудня.

Снаряд влучив у приватний будинок: загинув 72-річний чоловік. Його 74-річна дружина  отримала поранення, вона госпіталізована.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

5 6 7 8
У ранковому зведенні губернатор Олег Синєгубов повідомив, що учора близько 18:00 було обстріляне смт Дворічна Куп'янського району. Пошкоджень зазнали житловий будинок, господарчі споруди та гаражі. Сталися пожежі. На щастя, без постраждалих.

У ДСНС уточнили, що обстріл відбувся у період з 18:00 до 18:20. Ворог завдав ударів по приватному сектору. Горіли: приватний будинок, 2 господарчі споруди та 3 гаражі. Загальна площа пожежі склала біля 500 кв.м. Рятувальники боролись із вогнем під загрозою повторних обстрілів. Останній осередок горіння ліквідований о 22:05.

За даними поліції, під артобстріл учора потрапило й місто Куп’янськ. Пошкоджень зазнало приміщення підприємства: ударною хвилею вибило вікна та зруйнувало паркан.

У смт Козача Лопань в результаті обстрілу з арттилерії пошкоджено ангари фермерського господарства.

На Чугуївському напрямку ворог неодноразово гатив з артилерії по місту Вовчанську. Обійшлося без руйнувань та людських жертв.