31-річний чоловік, який ґвалтував свою 11-річну сестру та і займався виготовленням дитячої порнографії, отримав 15 років в'язниці. Про це повідомили у прокуратурі.

Зловмисник мешкав в Первомайському Лозівського району. Раніше він вже був судимий за розбещення малолітніх, але через декілька місяців після звільнення з тюрми знову порушив закон.

Із лютого 2023 року він фотографував статеві органи своєї зведеної 11-річної сестри, а також ґвалтував дівчинку, знімаючи це на відео. Усе відбувалось, коли родичів не було вдома. Дівчинка через свій вік не могла чинити опір чоловікові.

Педофіла видав нервозний стан. Його зупинили правоохоронці 20 березня 2023 року на одній зі станцій метро у Харкові й під час огляду  телефону виявили файли з дитячою порнографією.

На суді чоловік визнав свою вину.

Суд визнав його винним у зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбещенні малолітньої особи, а також виготовленні, зберіганні і розповсюдженні дитячої порнографії (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми, на строк 3 роки.

Як захистити дитину від педофіла - читайте тут.