На війні загинув випускник Каразинського університету та помічник депутата Харківської облради Олександр Чабан. Про це повідомили у ХНУ імені Каразіна.

Олександр Чабан – випускник соціологічного факультету, магістр політології, голова Студентського наукового товариства університету у 2009-2013 роках та лідер студентського самоврядування Каразинського університету.

Був також помічником депутата Харківської обласної ради Галини Куц. Ветеран АТО, доброволець, з 2014 року захищав Україну, а коли почалося російське вторгнення, знову вступив до лав ЗСУ.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Загинув у бою 20 липня. Був командиром групи, яка підбила кілька ворожих танків. Разом із побратимами вони потрапили під обстріл, а коли відходили, Олександр прикрив своїм тілом товариша. 17 серпня йому мало виповнитися 35 років. Дочка Софія залишилася без батька.

"Каразинська спільнота висловлює глибокі співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Але герої не гинуть! Вони стають ангелами та нашими небесними захисниками та покровителями!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Харкові під час вчорашнього обстрілу загинув волонтер Артем Погорелець.