Встановлено особи чотирьох загиблих під час удару по друкарні в Харкові. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Пожежа на площі близько 10 тис. кв. м у будівлі в Холодногірському районі виникла внаслідок ракетного удару 20 березня. Було пошкоджено багатоповерхівку і цех, у якому розташовувалися друкарня і меблеве виробництво. На момент влучання в будівлі перебувало 65 осіб. За даними поліції, росіяни вдарили по будівлі протикорабельною ракетою Х-59.

За словами Болвінова, тіла ідентифікували за допомогою ДНК-тестів. Серед загиблих - троє чоловіків і дві жінки.

Двоє чоловіків були макетниками-дизайнерами підприємства, яке займається вивісками: їм було 51 і 42 роки. Обидва загинули під час пожежі на п'ятому поверсі будівлі. Одного з них ідентифікували завдяки збігу з ДНК його матері, другого - зі зразками брата.

Також встановлено особи двох загиблих жінок. Одна з них працювала бухгалтером на підприємстві, яке виробляло електрообладнання. Їй було 56 років, тіло виявили на п'ятому поверсі будівлі. Зразки її ДНК збіглися зі зразками брата.

Друга загибла жінка - 54-річна менеджерка зі збуту, її робоче місце теж було на п'ятому поверсі. Зразки ДНК збіглися зі зразками її дочки.

Особу п'ятої жертви ще встановлюють. Імовірно загиблий - колега менеджера зі збуту. Він працював головним інженером на тому ж підприємстві і в момент удару перебував у будівлі. Зразки його ДНК порівнюватимуть зі зразками його матері зі Слов'янська.