69-річний харків'янин Ігор Юнусович Мамот зник у Молодіжному парку 17 квітня, його досі не можуть знайти. Про це повідомили в пошуково-рятувальному загоні "Мілена".

Ігор Мамот пішов гуляти в парк уранці 17 квітня і додому не повернувся. Прикмети зниклого: зріст 170 см, щільної статури, сиве кучеряве волосся середньої довжини, сіро-блакитні очі. Він був одягнений у сіру флісову кофту на блискавці, чорні спортивні штани і темно-сині капці. Із собою у чоловіка були сонцезахисні окуляри, скандинавські палиці для ходьби, сумка кольору хакі через плече, документи.

Пошуковці розповіли, що в чоловіка були проблеми із зайвою вагою після операції на ногах, тому він займався фізичними вправами з палицями. Учора, 20 квітня, волонтери разом із поліцією провели пошук на місцевості. Під час пошуку було оглянуто Молодіжний парк, території спорткомплексу Національного юридичного університету, вул. Алчевських, територію гуртожитків ХПІ та Національного автодорожнього університету, цвинтар №2, а також урвище на вул. Вєсніна та вул. Лермонтовській. Також волонтери перевірили лікарні Харкова, але пошуки нічого не дали. Кілька свідків бачили чоловіка, але не пізніше 17 квітня.

Усіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження Ігоря Мамота, просять звернутися за телефонами: (068) 777-0-112 або 102.