У Харкові машину закидали сміттям. Фото опублікували у соцмережах.

У телеграм-каналі "СТО Харків" інцидент назвали "покаранням від комунальників". Машину було припарковано на вул. Зубенко на Салтівці.

У коментарях місцевий житель розповів, що машину на подвір'ї раніше не бачили, напевно, вона "не тутешня" та завадила проїхати сміттєвозу. Подібні інциденти у Харкові до вторгнення РФ бували неодноразово, чи не щотижня.

Наприклад, у грудні 2021 року на Героїв Праці ВАЗ було припарковано на п'ятачку біля входу в під'їзд, практично перегородивши до нього доступ. Крім того, машина зайняла розчищений від льоду шматок тротуару. "Відплата" не забарилася - авто закидали яйцями. А місяцем раніше на Туркестанській машину і зовсім поховали під великогабаритним сміттям.

У місті на даний момент проживає близько 1,1 мільйона людей, тож проблеми з паркуванням знову почалися. Тиждень тому комунальники вкотре звернулися до водіїв із проханням правильно паркувати автомобілі у дворах багатоповерхових будинків та вздовж внутрішньоквартальних доріг. Згідно з Правилами дорожнього руху, стоянку ближче, ніж за 5 метрів від контейнерних майданчиків та контейнерів для збирання побутових відходів заборонено.