У Харкові двоє зловмисників викрали обладнання КП "Харківські теплові мережі". Як повідомили на підприємстві, факт крадіжки у підвальному приміщенні виявили спеціалісти Служби безпеки режиму та зв'язку КП.

Злочинці проникли у підвал, де знаходився тепловий модуль, та вкрали запірну арматуру, кульові крани та манометри.

"За попередніми підрахунками, підприємству було завдано збитків на суму майже 150 тисяч гривень", - розповіли у КП "Харківські теплові мережі".

Правоохоронці встановили особи підозрюваних: ними виявились двоє місцевих жителів - брати 2001 та 1997 років народження. В них вдома знайшли речові докази – викрадене обладнання підприємства.

Слідчі призначили проведення товарознавчої експертизи за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4. ст.185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного часу). Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо викрадачів обладнання.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харкові мародери викрали два сміттєві баки КП "Комплекс з вивезення побутових відходів", встановлені на вул. Академіка Павлова. За інформацією підприємства, два контейнери для сміття, які в тестовому режимі були встановлені на "червоних лініях" Салтівського району, були викрадені в ніч на 12 серпня.