У Харкові мародери викрали два сміттєві баки, встановлені на вул. Академіка Павлова. Про це повідомили у КП "Комплекс із вивезення побутових відходів".

За інформацією підприємства, два контейнери для сміття, які в тестовому режимі були встановлені на "червоних лініях" Салтівського району, були викрадені в ніч на 12 серпня.

"У той час як усі працівники підприємства з перших днів війни не припиняли піклуватися про чистоту нашого міста, виїжджали на маршрути під обстрілами, прибирали та вивозили побутові відходи, знайшлися особи, які пішли на таку крадіжку. Я розцінюю це як спробу дестабілізувати ситуацію у місті та роботу нашого підприємства загалом", – зазначив директор КП "КВБО" Олексій Артикуленко.

На підприємстві нагадали, що такі баки в приватному секторі встановлюються для того, щоб полегшити мешканцям збирання побутових відходів та покращити санітарно-екологічну ситуацію у мікрорайонах. Усього по вул. Академіка Павлова було встановлено десять таких контейнерів, а на вул. Польовий та в пров. Золотом – близько 60.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше на Північній Салтівці у Харкові патрульні затримали мародерів, які проникли до зруйнованого магазину з метою крадіжки. Поліцейським чоловіки зізналися, що самовільно проникли до крамниці, щоб викрасти обладнання.