Арт-об'єкт, який готували для Харкова до Дня міста 23 серпня, через постійні обстріли встановлять у Києві. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"На нашій красивій площі біля станції метро "Арсенальна" встановлюємо новий цікавий арт-об'єкт, який відкриємо наприкінці цього тижня. Проект "Єднання" втілено харківською майстернею METALSTYLE. Символічні металево-дзеркальні краплі були створені для розміщення на центральній площі Харкова, до дня міста. Але через шалені обстріли Харкова, які продовжують здійснювати російські варвари, встановити там арт-об'єкт зараз неможливо. І автори звернулися з пропозицією прикрасити гігантськими краплями громадський простір Києва", - зазначив мер столиці.

За задумом авторів, краплі тяжіють як до землі, так і один до одного, символізуючи єдність двох міст - столиці України Києва та Харкова, що мужньо протистоїть російському агресору.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


"Кияни з харків'янами! Ми як можемо підтримуємо та допомагаємо Харкову та його мешканцям", - додав Кличко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що монету "Слава Україні" випустив банк Естонії, дизайн монети вигадала біженка з Харкова.