Мешканці Харкова та області отримають нові платіжки за газ - усі послуги зібрали в одному документі. Про це повідомили в "Харківміськгазі".

ГК "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одній.

Уже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз" та інших отримають березневі рахунки в одній платіжці. Усі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані про варіанти передання показань і оплати зібрані в одному місці.

У компанії звернули увагу, що в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без змін. Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами:

  • +38 066 300 28 88
  • +38 098 300 28 88
  • +38 093 300 28 88

У січні 2023 року стало відомо, що у зв'язку з переходом АТ "Харківгаз" до групи НАК "Нафтогаз України" сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів компанії надаватиме "Нафтогаз". У березні на сервіси "Нафтогазу" перейшли і клієнти "Харківміськгазу". Особисті рахунки та реквізити для оплати послуги з доставки природного газу залишаються тими самими.