У центрі Харкова відкривається кінотеатр Palladium Cinema. Про це повідомили у кінотеатрі.

Сеанси стартують із 15 грудня. Palladium Cinema розташований у ТЦ "Палладіум" на пров. Костюринському, 2. Будівлю було пошкоджено на самому початку війни, після ракетних ударів РФ по центру міста, коли "прилітало" в Палац Праці та в будівлю міськради.

Найближчим часом у кіно можна буде переглянути продовження культового фільму "Аватар" Джеймса Кемерона - "Аватар. Шлях води". Історія розгортається понад десять років після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім'ю Саллі (Джейка, Нейтирі та їхніх дітей), про їхні проблеми, шляхи, які вони долають, щоб захистити один одного від небезпек; про битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.

Незабаром у прокаті буде мультфільм "Кіт у чоботях-2" від творців "Шрека". Ціна квитків – від 100 до 190 гривень, поки у кінотеатрі працюватиме один поверх.

Крім Palladium Cinema, кіно на великому екрані в Харкові вже можна подивитися в кінотеатрі в ТРЦ "Нікольський", який відчинив свої двері зовсім недавно, а також у кінотеатрі, розташованому в "Класі" на Холодній горі.