У Харкові відкривається кінотеатр. Подивитися кіно можна буде у Multiplex на четвертому поверсі торгового центру "Нікольський".

Четвертий поверх частково відкриється в п'ятницю, 18 листопада.

Глядачам пропонується один фільм - картина режисера Райана Куглера "Чорна пантера: Ваканда назавжди". Сеанси – 12:00, 15:00, 18:00. Працює лише одна зала, №4. Ціна квитків – від 220 до 245 гривень. На останній сеанс на завтра, 18 листопада, всі квитки вже розпродано; на 15.00 залишилося одне місце. На інші дні квитки поки що є.

Крім кінотеатру, будуть працювати зони розваги та ресторани: Smile Park (дитяча зона та extreme, VR), Lviv Croissants, LЮLЯ grill house.

10 березня 2022 року російські війська обстріляли центр Харкова з реактивних систем "Смерч". Під удар артилерії потрапив і "Нікольський". У середині червня ТРЦ відновив роботу. У жовтні відкрили всі поверхи, окрім четвертого.

У перший день війни, 24 лютого, всі кінотеатри в Харкові закрилися. Зараз, окрім Multiplex у "Нікольському", працює кінотеатр у супермаркеті “Клас” на вулиці Дудинській, 1-А. Тут репертуар ширший. Крім "Чорної пантери" в афіші значаться стрічки "Мене", "Мій домашній крокодил", "Чорний Адам", "Вона сказала" та інші.