У Куп'янському районі відновили газопостачання майже для 800 сімей. У Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА повідомили про те, що повністю вдалося повернути газ у села Глушківка, Колесниківка та Кругляківка.

Протягом 12 листопада газ подали 791 сім'ї.

Куп'янський район понад півроку перебував під окупацією. У населених пунктах району було порушено роботу комунального господарства. Світло, вода, газ стали недоступними для значної частини мешканців району.

У другій половині вересня Куп'янськ, навколишні села та селища були звільнені українськими силами оборони.

Фахівці “Харківгаз” та АТ “Харківобленерго” розпочали відновлення газо- та електропостачання. Також у Куп'янському районі світло отримали 173 споживачі села Глушківка.

У екстреному режимі відновлюється газопостачання та інших районах, які побували під окупацією. На початку листопада заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляв про те, що газ з'явився у 13 тисяч мешканців Ізюма.

Газовики відчиняють нові свердловини на території Харківської області. Про відкриття свердловини, яка даватиме 140 тисяч кубометрів газу на добу, повідомили на підприємстві "Укргазвидобування".

Відновити подачу газу вдається не скрізь. Керівництво Вовчанська, який також понад півроку було окуповано військами РФ, повідомило про те, що у місті відсутнє газопостачання та ймовірність його відновлення у цьому опалювальному сезоні вкрай не висока.