Російська ракета, яку випустили на Харків увечері 13 жовтня, влучила у асфальт. Фото з місця прильоту у Холодногірському районі опублікувала прес-служба облпрокуратури.

За інформацією правоохоронців, якихось військових об'єктів тут немає. Від удару утворилися дві вирви глибиною 2,5 й 3,5 метра.

Потерпілих та постраждалих немає.

За попередніми даними, російські військові випустили дві ракети С-300 із Білгородської області РФ.

Міські комунальні служби швидко відновлюють руйнування та прибирають наслідки ракетних ударів наших "сусідів". Їхній роботі здивувався відомий телеведучий Дмитро Комаров, який у серпні побував у Харкові після ракетного удару по центру міста. Фото ведучий "Світу навиворіт" опублікував у своїх соцмережах.

"Комунальні служби просто на висоті - все відновлюється дуже швидко. Ушкодження проводів, труб, вивезення куп каменів і осколків, стекол - робота кипить, щоб місто відразу ж жило повноцінно. Було чистим і красивим. Раніше я дивувався, коли бачив супершвидкісні ремонти в Токіо . Але скажу, що Харків не поступається. Швидкість ліквідації наслідків ракетних ударів вражає. Харків живе, незважаючи на обстріл. Упевнено рухається у бік перемоги", - зазначив Комаров.