Відомий ведучий Дмитро Комаров побував у Харкові після ракетного удару по центру міста. Фото ведучий "Світу навиворіт" опублікував у своїх соцмережах.

"Харків сьогодні. Щоденні прильоти, щоденний ракетний обстріл житлових районів, історичного центру міста. На фото один із найпотужніших за сьогодні прильотів – у центрі міста, біля пам'ятників архітектури. Сьогодні на третьому поверсі знайшов важкий шматок бордюру, який злетів та потрапив у вікно офісної будівлі після удару С-300 в дорогу Очевидно, що про «високоточність» немає навіть мови, але вона росіянам і не потрібна – вони йдуть найпідлішим і нечеснішим шляхом ведення війни проти мирних людей. Як бачите на фото, на місці прильоту навіть натяків на військові об'єкти немає", - написав Комаров.

Він назвав Харків непереможним містом та зразком злагодженості.

22 33 44 55 66

"Комунальні служби просто на висоті - все відновлюється дуже швидко. Ушкодження проводів, труб, вивезення куп каменів і осколків, стекол - робота кипить, щоб місто відразу ж жило повноцінно. Було чистим і красивим. Раніше я дивувався, коли бачив супершвидкісні ремонти в Токіо . Але скажу, що Харків не поступається. Швидкість ліквідації наслідків ракетних ударів вражає. Харків живе, незважаючи на обстріл. Упевнено рухається у бік перемоги", - зазначив Дмитро Комаров.

Нагадаємо, раніше у Харкові побував фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук. Він пробіг 12 кілометрів по Харкову та розповів про свої враження від міста.