До окупованої Борової знову вдалося передати ліки. Про це повідомили у Борівській селищній раді.

Так, місцева влада, волонтери та небайдужі жителі громади, які перебувають на вільній території України, переймаються долею земляків в окупації та намагаються надавати посильну допомогу.

"13 липня на Боровщину було передано чергову партію інсуліну та ліків. Також вдалося передати близько 200 адресних посилок борівчанам від їхніх рідних та близьких. Це вже не перша гуманітарна операція для допомоги мешканцям окупованої громади, але щоразу вона пов'язана з великими труднощами та ризиками" , - зазначили у селищній раді.

Цього разу, за інформацією учасників передачі вантажу, вона видалася найскладнішою і виснажливою через велику чергу і проблеми на блок-постах. Безліч питань та недовіри у перевіряльників викликали запаковані посилки. Існував ризик, що цей вантаж взагалі не пропустять. Завдяки наполегливості людей все вдалося! Але наступного разу на блок-постах пропускатимуть лише ліки.

Нагадаємо, в окупованій Боровій росіяни планують медреформу.

Так, окупанти планують провести зміни у роботі медичної галузі. Первинну медицину, вторинну ланку та екстрену медичну допомогу вони хочуть об'єднати у єдине підприємство. Його керівництво здійснюватиметься з Куп'янська так званим "міністром охорони здоров'я Харківської області Росії" Аббясом.