У Харкові затримали чоловіка, який вісім років тому до смерті забив власного батька та переховувався від слідства. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, у липні 2014 року у квартирі у Слобідському районі Харкова батько та син разом випивали, після чого між ними виник конфлікт. Син накинувся на батька з кулаками, а коли чоловік похилого віку впав на підлогу, почав бити його і ногами.

"Потім син вийшов із квартири, сподіваючись, що коли повернеться, вони з батьком помиряться. Однак виявилося, що своєї сили він не розрахував — від отриманих травм його батько помер на місці", — розповіли у прокуратурі.

Слобідською окружною прокуратурою Харкова до Ленінського районного суду Полтави направлено обвинувальний акт щодо 48-річного чоловіка за фактом завдання тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). 21 липня 2014 року зловмиснику повідомили про підозру. Однак він переховувався від правоохоронних органів до квітня 2022 року, доки не був затриманий та взятий під варту.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Лозовій чоловік убив свого племінника і відбуватиме покарання у в'язниці. Його засудили до 7 років та 6 місяців позбавлення волі.