Росіяни з ночі обстрілюють село Одноробівка Золочівської громади. Вони ведуть безперестанний вогонь із гелікоптерів, мінометів, артилерії та скидують КАБи, повідомив начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.

Одноробівка розташована на відстані близько кілометра від кордону з РФ. До вторгнення тут був пункт контролю через державний кордон із РФ Одноробівка - Головчине. У селі до повномасштабного вторгнення проживало 1215 людей.

Начальник Золочівської СВА розповів, що удари ворога вже знищили три будинки, господарчі споруди, пошкодили значну частину приватних будинків, залізничну станцію, енерго- та газомережі.

За словами Коваленко, осколкові поранення тулуба та голови отримав 55-річний чоловік. Як пише "Слобідський край", його ледве витягнули з-під завалів через те, що був постійний обстріл. Чоловіка поранило приблизно о 5:30, а дістали його тільки близько 10 години. Першу медичну допомогу йому надала дружина, вона в більш-менш нормальному стані. Наразі чоловік знаходиться в місцевій лікарні. 

"На тій стороні вулиці, яка ближче до кордону, вони тільки удвох живуть", – сказав Віктор Коваленко.

РФ неодноразово била по селу майже з усіх видів озброєння. Влітку 2023 року РФ обстрілом знищила залізничний вокзал у Одноробівці.