Учора, 10 січня, РФ вдарила ракетами С-300 по готелю на вулиці Шевченка. Постраждали 13 цивільних людей. Серед них 71-річна жінка, мешканка будинку неподалік, яка, почувши перший вибух, побігла ховатися та впала в льох. У результаті у неї зламаний хребет, повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов .

Раніше повідомлялося, що в готелі перебували понад 30 осіб, із них 8 - персонал. Травмовані 12, одна людина перебуває у важкому стані. Болвінов уточнив, що тяжкий поранений - це 35-річний адміністратор готелю. 

У приміщенні також перебували репортери турецького інформаційного агентства Anadolu Ajansı. 38-річний журналіст в момент удару знаходився в одному з номерів. У нього різані рани на руці. Під час спілкування він також заявив, що на території та в самому готелі були лише цивільні.

Ще четверо постраждалих - це мешканці будинків неподалік.

Попередньо експерти встановили, що обидва удари були нанесені ракетами С-300. Одна з них поцілила біля входу до готелю, друга - з іншого боку будівлі, в дах. Пошкоджено ще п'ять будинків неподалік епіцентру вибуху. Повністю згоріли вісім автомобілів.