Новий навчальний рік у Харківському національному університеті ім. Каразіна розпочнеться дистанційно. Про це повідомили у виші.

"Заняття відбуватимуться в онлайн-режимі з використанням платформ дистанційної освіти та врахуванням потреб та можливостей учасників освітнього процесу", - розповіли у виші.

В університеті додали, що вищий навчальний заклад продовжує надавати якісну освіту всупереч війні. Так, представники університету підписали низку договорів про створення та відкриття освітніх майданчиків за межами Харкова та України.

Зокрема, учні університету вже мають змогу здобувати освітні послуги в університеті Ігбінедіон (Нігерія), студенти хімічного факультету – у Києві, першокурсники Каразінського за деякими спеціальностями – у Мюнхені (Німеччина). Крім того, планується продовжити створення освітніх філій університету у різних країнах.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, Харківська міська академія культури готова розпочати навчальний рік офлайн. При цьому у ВНЗ зазначили, що формат освітнього процесу залежатиме від актуальної на початок вересня ситуації у Харкові, пов'язаної з війною та карантинними обмеженнями.