Сьогодні, 10 квітня, з 12:20 по 14:15 РФ скинула два КАБи на поліклініку у Вовчанську. Медзаклад повністю зруйнований, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

34-річний чоловік отримав уламкові поранення. Його госпіталізували.

Також, за даними МВС України, сьогодні ворог із безпілотника скинув вибухівку на автобус у Вовчанську, через що 54-річний чоловік отримав поранення.

Upd. Близько 18.40 Синєгубов повідомив, що внаслідок обстрілу Вочанська постраждали два 54-річні чоловіки. Один із них - технічний працівник медзакладу, куди й влучили росіяни.

Місто знаходиться за 4 км від російського кордону. Вовчанськ був окупований у перший день повномасштабного вторгнення. ЗСУ звільнили його восени 2022 року. Із того часу Вовчанськ зазнає щоденних обстрілів з різного виду зброї. 

7 квітня росіяни 5 годин били по місту. Вчора, 9 квітня, осколок артилерійського снаряду потрапив просто в голову одному з мешканців.

У лютому у Вовчанській громаді проживало майже 11 тисяч людей, а до вторгнення росіян населення становило близько 45 тис. У самому Вовчанську взимку було 3,5 тис. мешканців, до війни - більше 19 тис.