У Лозівському районі чоловік убив колишню коханку та підпалив її. Про це повідомили у поліції.

3 серпня близько 07:00 до відділення поліції №1 Лозівського районного відділу надійшло повідомлення про те, що у селі Червоне в одному з будинків виникла пожежа. Під час гасіння правоохоронці виявили тіло 50-річної власниці домоволодіння.

У ході судово-медичної експертизи було встановлено, що жінка померла від тяжких тілесних ушкоджень. 4 серпня під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили людину, причетну до скоєння злочину. Зловмисником виявився раніше неодноразово засуджений 45-річний колишній співмешканець жінки.

Чоловік визнав свою провину та розповів, що перед убивством між ними раптово виникла сварка. Чоловік почав бити жінку, а коли зрозумів, що забив на смерть, вирішив приховати сліди злочину. Для цього він обклав ганчірками тіло померлої та підпалив, після чого пішов із місця злочину.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше під Харковом після побачення чоловік кинув коханку вмирати у чагарниках.