На Харківщині судитимуть чоловіка за вбивство коханки. Харківські слідчі завершили досудове розслідування за фактом навмисного вбивства жінки у Богодухівському районі.

У ході досудового розслідування встановлено, що 3 червня близько полудня 44-річний чоловік, раніше неодноразово судимий мешканець Богодухівського району, прямував селом додому та зустрів дорогою 27-річну місцеву мешканку, з якою останнім часом підтримував інтимні стосунки.

Коханець запропонував дівчині усамітнитися в покинутій будівлі неподалік для продовження «романтичного побачення». Отримавши згоду, чоловік відвів даму серця в покинутий будинок, де вступив із нею у статевий зв'язок. Через деякий час жінка висловила своє невдоволення їхніми стосунками і погрозила розповісти все співмешканці чоловіка.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Той розлютився, знайшов на землі уламок цегли і завдав кілька ударів коханці по голові. Жінка знепритомніла. Чоловік відтяг її тіло до чагарників і залишив місце розправи. За висновком криміналістів, потерпіла померла від тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забиття голови, обличчя, численних крововиливів.

Обвинувальний акт направлено до суду. Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше суд визнав винним 37-річного лозовця в умисному вбивстві його батька. Чоловік проведе 10 років за ґратами.