РФ завдала кілька ракетних ударів по Печенігам. Про це повідомив селищний голова Олександр Гусаров.

"Такого терору проти мирних людей Печеніги не знали напевно з часів свого заснування. Минулої ночі селище потрапило під три ракетні і кілька артилерійських ударів з боку російської армії. Загинула 72-річна жінка. Поранено двох людей. Зруйновано будівлю центру дитячої та юнацької творчості, де наші діти займалися позашкільною освітою. На сільгосппідприємстві зруйновано корівники, вбито дев'ятнадцять корів. Зруйновано тік для зберігання наших урожаїв. Зруйновано два житлові будинки, пошкоджено Будинок культури, підприємства промислового виробництва та десятки приватних домоволодінь", - зазначив Гусаров.

Також, за його словами, ворогом зруйновано частину водопроводу та пошкоджено лінії електропередач. У селищі з ночі працюють рятувальники, працівники екстреної медичної допомоги, газовики-аварійники. Наразі енергетики завершують свою роботу щодо відновлення подачі електроенергії.

13 14 15 16 18

Селищний голова закликав мешканців максимально обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися ближче до укриття.

Нагадаємо, наприкінці липня під час обстрілу Печеніг у двір приватного будинку влучив снаряд, загинула жінка.