Війська РФ намагалися прорвати оборону в Харківській області, атаку відбито. У ранковому зведенні Генштабу повідомляється про настання противника на Куп'янському напрямі.

Бойові дії велися біля села Гряниківка. Це село знаходиться на східному березі річки Оскол біля смт Дворічна, воно неодноразово зазнавало атак противника і практично знищено численними обстрілами.

1

Артилерія супротивника обстріляла населені пункти Путніково, Фіголовка, Дворічна, Гряниківка та Крохмальне.

На інших напрямках у Харківській області під обстріл потрапили Ветеринарне, Стрілечтя, Червоне, Тернове, Огірцове, Вовчанськ та Бударки.

Окупанти також продовжували атаки на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби ЗСУ відбили на них понад 140 атак противника (з урахуванням Куп'янського напрямку).

На всіх ділянках фронту противник завдав 50 авіаційних та 5 ракетних ударів, здійснив 59 обстрілів із РСЗВ.

Авіація ЗСУ 6 березня завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів та по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

Ракетники та артилеристи вразили пункт управління, 8 районів зосередження противника, два засоби ППО, артилерійський підрозділ на вогневих позиціях, боєприпаси та станцію радіолокації.

Українські ППО збили 9 безпілотників "Шахед-136", 8 дронів різних типів, літак Су-25.