У ніч проти 6 серпня російська армія завдала ракетного удару по будівлі колишньої меблевої фабрики у Слобідському районі Харкова. Загиблих та поранених внаслідок обстрілу немає, пише Суспільне.

Снаряд влучив у виробничі та складські споруди. Одна з них повністю зруйнована, пошкоджено цех із деревообробними верстатами.

"Тут була меблева фабрика, вони нещодавно переїхали. Тут цех був і магазин. Робили меблі на замовлення - кухні, шафи. Просто тут промисловий район, і вони розбили все, що можна розбити", - розповів харків'янин Руслан Карпенко, який співпрацював з фабрикою.

Інший місцевий житель Сергій у момент обстрілу спав.

"Приліт і все, оглушило мене. Гучно на 9 з 10. Тут меблі люди робили. Нікому вони не потрібні. "Орки" - їм все одно кудись стріляти, по мирних, дітях, все одно", - поділився чоловік.

Нагадаємо, за попередніми даними Харківської облпрокуратури, російська армія завдала ударів із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Як повідомив голова ХОВА Олег Синегубов, кілька ракет, які окупанти сьогодні вночі випустили з Білгорода на Харків, вибухнула на території Росії.