На Харківщині внаслідок лобового зіткнення машини вилетіли в кювет, є загиблі та постраждалі. Як повідомили у поліції, аварія сталася увечері 5 липня у Богодухові на трасі Харків – Охтирка.

За попередніми даними, 24-річний водій Mitsubishi Lancer їхав у бік Богодухова і, не переконавшись у безпеці маневру обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у "ВАЗ-2110".

"Після зіткнення обидва автомобілі з'їхали у кювет, де кілька разів перекинулися та зіткнулися з деревами", - розповіли в поліції.

Внаслідок ДТП 30-річний водій "ВАЗ" загинув на місці. Водій Mitsubishi отримав травми та був госпіталізований.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, у Харківській області водій збив двох підлітків на мопеді. Так, 30 червня близько 12:30 у сел. Краснопавлівка Лозівського району 11-річний хлопчик разом із братом їхали мопедом по вул. Гагаріна, та на повороті їх збив автомобіль "ВАЗ".