Голлівудська актриса Кейт Бланшетт стала продюсером документального фільму про битву за Харків. Разом із колегами вона зняла документальний фільм про Харків - Ukraine: Life Under Attack.

Основою кінокартини стала битва за Харків, розказана очима мирних жителів та рятувальників, які прийняли на себе основний тягар російського наступу.

У фільмі показані розбомблені цивільні об'єкти, пожежа на ринку "Барабашово", діти, змушені сидіти в укриттях і жити в метро, ​​люди, які втратили будинки і отримали поранення.

"Це насправді зворушливий портрет життя у Харкові та області з погляду цивільних осіб та аварійно-рятувальних служб, які залишалися у місті під час російського вторгнення", - сказав виконавчий продюсер фільму Невін Мабро.

Кейт Бланшетт стала продюсером та закадровим голосом документальної стрічки.

Прем'єрний показ можна переглянути на офіційному фан-сайті Кейт Бланшетт.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, український гурт "Океан Ельзи" записав кліп у зруйнованому Харкові. Новий клин на свій хіт "Обійми" артисти зняли у дворі зруйнованого російськими військами будинку у центрі Харкова. Зйомки кліпу відбулися 14 квітня у дворі Палацу праці, який постраждав внаслідок російських бомбардувань.