РФ 6 лютого близько 2.25 вдарила ракетами по Золочеву Богодухівського району, повідомив голова Золочівської військової селищної адміністрації Віктор Коваленко.

Було завдано два удари. Попередньо росіяни використовували ракети С-300. Зруйновано 3-поверховий готель і приміщення кафе. Пошкоджені сім приватних будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), приміщення газового підприємства та Пенсійного фонду, а також вікна, фасади, 5 цивільних авто.

Внаслідок обстрілу загинула двомісячна дитина.

Отримали поранення три жінки 21, 28 та 39 років. Із вибуховими травмами та осколковими пораненнями вони госпіталізовані в лікарню, серед них - мати загиблої дитини.

Голова ХОВА Олег Синєгубов повідомляв, що під завалами перебуває людина, трьох осіб врятували: двох жінок та чоловіка. 

Російські війська неодноразово били саме по готелях.

30 грудня ракетами С-300 частково зруйнували готель "Харків Палас" на площі Свободи в Харкові. 5-зірковий готель був побудований у 2012 році до Євро-2012, під час чемпіонату в ньому знаходилася штаб-квартира УЄФА.

10 січня РФ вдарила ракетами по готелю на вулиці Шевченка також у Харкові. Будівля зруйнована. В готелі будо більше 30 людей, 13 з них постраждали, зокрема іноземні журналісти, які працюють на турецькі ЗМІ.