Прокурори довели у суді провину вбивці водія автобуса «Харків-Хорошево»: він проведе за ґратами 10 років. Про це повідомили у прокуратурі.

Так, визнано винним 26-річного чоловіка за фактом умисного вбивства минулих років (ч. 1 ст. 115 КК України). Нагадаємо цю історію. 19 червня 2017 року в селищі Васищеве на трасі було знайдено автобус із включеними фарами та запаленням, а за кермом – труп водія з ножовими пораненнями в області грудної клітки.

Прокурори довели, що засуджений регулярно користувався послугами автобуса маршруту "Харків-Хорошево". У нього склалося неприязне ставлення до водія автобуса через його образливе ставлення до пасажирів. Чоловік вирішив вбити водія.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


19 червня 2017 року, перебуваючи на станції «Жихар», чоловік попросив водія, який мав намір їхати до гаража, відвезти його у попутному напрямку. На узбіччі перед в'їздом до села Васищеве чоловік попросив зупинити автобус та відчинити задні двері. Скориставшись зупинкою автобуса, він підійшов до водія. Діставши заздалегідь заготовлений ніж, чоловік почав завдавати численних ударів.

Шукали вбивцю чотири роки. У суді хлопець зізнався у скоєному, суд виніс йому вирок – 10 років позбавлення волі. Йде термін на апеляційне оскарження.