Поліція шукає свідків трьох ДТП у Харкові. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Харківській області.

Перша ДТП сталася 15 жовтня близько 20:30 біля будинку №30 на проїзд Садовому.

Там зіткнулися Kia Rio та Hyundai Accent. Внаслідок ДТП водії та пасажир автомобіля Hyundai отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Друга ДТП сталася 27 жовтня близько 13:40 в районі будинку №28-А на проспекті Героїв Харкова.

Там автомобіль ВАЗ-21104 під керуванням 53-річного водія збив 40-річного пішохода. Чоловік перебігав дорогу у невстановленому для цього місці. Пішохід отримав тілесні ушкодження.

Третя ДТП сталася 2 листопада о 19:40 біля будинку №102 на вулиці Сумській.

Там автомобіль Gilly CK під керуванням чоловіка 1983 року народження здійснив наїзд на пішохода. Потерпілого з травмами було доставлено до лікарні.

Очевидців усіх цих аварій просять звернутися за телефоном: 099-703-19-80 або до кабінету №6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту за адресою: Харків, вул. Маяковського, 22, до капітана поліції Ростислава Юрійовича Тарасова.

Ще на початку жовтня правоохоронці говорили про те, що у Харкові з активним поверненням жителів - зараз у місті мешкає понад мільйон людей - збільшилася кількість ДТП. Нерідко машини врізаються у темну пору доби в бетонні блоки, яким перегороджені деякі вулиці. Ще одна проблема військового та й довоєнного Харкова - п'яні водії. Нещодавно патрульні зупинили водія, який "надув" цілих 2,76 проміле алкоголю у крові. З таким вмістом спирту людина зазвичай погано стоїть на ногах.