У Чугуєві очікується загострення ситуації. Через обстріли мер міста Галина Мінаєва просить людей не виходити на вулиці.

"Всі відчули останніми днями загострення ситуації з ворожими обстрілами території нашої громади. На жаль, не обійшлося і без жертв. Водночас керівництво Харківської обласної військової адміністрації, спираючись на дані з компетентних джерел, попереджає нас про можливу подальшу ескалацію ситуації. Хочу звернутися до вас, шановні земляки, з наполегливим проханням максимально обмежити пересування вулицями в найближчі дні і ближче триматися до укриттів, адже ми повинні зберегти свої життя для майбутньої перемоги та відновлення нашого улюбленого міста. Будьте уважні, бережіть себе та своїх близьких!" – зазначила мер.

Нагадаємо, армія РФ 3 серпня обстріляла Чугуєва. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

За попередніми даними, Чугуєва обстріляли з "Ураганів".

"Є один загиблий, двоє поранені. Загиблий і одна поранена - громадяни Росії. Загиблий чоловік знаходився вдома під час обстрілу", - розповів Сергій Болвінов.

Раніше Чугуєв зазнав масованого обстрілу 28 липня. Тоді через удари у місті постраждала водопровідна мережа і не працював транспорт.