У Харкові чоловік зарізав жінку на очах трьох неповнолітніх дітей. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Встановлено, що 4 березня 2022 року у квартирі, розташованій у Салтівському районі Харкова, між чоловіком та жінкою виник побутовий конфлікт.

"Чоловік схопив ножа та вдарив жінку в область підключичної артерії, внаслідок чого вона померла на місці", - розповіли у прокуратурі.

У момент вбивства у квартирі перебувало троє неповнолітніх дітей: 16-річна дочка загиблої жінки та двоє дітей чоловіка – трирічний хлопчик та 6-річна дівчинка. 

З'ясувалося також, що чоловік був раніше засуджений за хуліганство, злодійство та злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. Свою провину він повністю визнав.

30 червня 2022 року Жовтневий районний суд Полтави визнав 36-річного харків'янина винним у умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Чоловіка засудили до 7 років позбавлення волі.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


p>Нагадаємо, у Харкові жінка задушила свого чоловіка дитячими пелюшками. Встановлено, що між подружжям виник конфлікт. Під час сварки жінка накинула на шию дружину дитячу пелюшку, затягнула її і тримала, доки чоловік не перестав подавати ознаки життя.