У Харкові 5 і 6 березня змінять рух трамваї. Як повідомили в міськаріді, на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського з 9:30 до 15:30 трамвайний рух буде припинений.

Це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

Трамваї курсуватимуть так:

  • №16, 16А: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк";
  • №27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - майдан Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк" - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - розворотне коло "Салтівське".

Харків'яни просять мерію запустити більше транспорту з Північної Салтівки. На сайті міськради зареєстровані дві відповідні петиції.

У першій петиції просять збільшити кількість автобусів №41Е. Він прямує від станції метро Героїв Праці до вулиці Наталії Ужвій. 

У другій - призначити автобусний маршрут з Північної Салтівки на Олексіївку - від вулиці Наталії Ужвій до проспекта Перемоги. Раніше таким маршрутом курсував автобус № 55.