Харків'яни просять мерію запустити більше транспорту з Північної Салтівки. На сайті міськради зареєстровані дві петиції з такими пропозиціями.

У першій петиції міськраду просять розглянути можливість збільшити кількість автобусів №41Е. Він прямує від станції метро Героїв Праці до вулиці Наталії Ужвій. Автор петиції зазначає, що зараз на маршруті курсує лише один маленький автобус, а на Північній Салтівці проживає велика кількість людей, через що автобус завжди переповнений.

Щоб петиція була розглянута міськрадою, вона має набрати 5000 підписів за 90 днів. На сьогодні, 4 березня, ця петиція набрала 2 підписи. Проголосувати можна ще впродовж 89 днів.

Автор другої петиції просить призначити автобусний маршрут з Північної Салтівки на Олексіївку - від вулиці Наталії Ужвій до проспекта Перемоги. Раніше таким маршрутом курсував автобус № 55.

У тексті сказано, що зараз мешканці міста можуть доїхати на Олексіївку на метро або 63-му автобусі з пересадками. За словами автора, багато людей працюють на заводі ФЕД, і поверення 55-го маршруту дасть змогу дістатися роботи одним транспортом.

На сьогодні ця петиція має 3 підписи, для голосування теж залишилось 89 днів.