У Харкові під час ремонту моста викрали близько двох мільйонів гривень В обласній прокуратурі повідомили, що обвинувальний акт направлено до суду.

У ході розслідування було встановлено, що у 2017 році Департамент будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради та приватне підприємство уклали договір: підприємство мало капітально відремонтувати міст на проспекті Льва Ландау.

Було передбачено встановлення опор контактної мережі. Однак опори були встановлені неналежною якістю з використанням труб, які вже були в експлуатації. Щоб замаскувати відсутність оцинкування, представники фірми-постачальника пофарбували опори.

Департамент будівництва та дорожнього господарства на банківський рахунок підрядника перерахував гроші на загальну суму майже 7 млн. грн. за всі виконані роботи з капітального ремонту. У свою чергу, підрядник перерахував понад 1,8 млн. грн. з цього приводу фірми-постачальника. Таким чином, директор підприємства-постачальника разом із спільником незаконно заволоділи цією сумою.

Справу розглядатимуть у Московському районному суді Харкова.