Найближчими днями ракетні удари по Харкову буде посилено. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Не маючи успіхів на фронті, окупанти від безсилля продовжують терор проти мирних людей. Є інформація, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по Харкову та районам області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без нагальної потреби не перебувати на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях", - поділився голова ХОДА.

За його словами, останніми днями російські військові розповсюджують повідомлення про можливий повторний наступ на Харків.

"Запевняємо: ми готові до будь-яких дій ворога. Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогові просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів - невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат у живій силі та техніці", - зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, в ніч на 3 серпня Росія завдала двох ракетних ударів по Харкову.

Як повідомили в облпрокуартурі, одна з ракет пвлучила до заводського цеху в Новобаварському районі.

Друга ракета впала на відкриту територію біля житлового масиву в Холодногірському районі. На місці удару утворилася вирва діаметром 8 м.

Ще одну ракету було збито ППО в Харківській області.