Вчора, 2 квітня, близько 17:15 окупанти обстріляли село Новоосинове Куп'янського району. Через обстріл загинули батько і син, повідомили у прокуратурі.

Родина перебувала на власному подвір'ї, коли РФ обстріляла селище з артилерії. 58-річний чоловік загинув на місці. Його 11-річний син зазнав важких поранень. Дитину терміново госпіталізували до лікарні, проте врятувати її життя не вдалося.

Хроніка обстрілів за добу

► Вночі 3 квітня, близько 3:30 РФ двічі обстріляла КАБами Куп'янськ. У місті пошкоджено гаражі та приватний будинок. 

► О 3:25 росіяни вдарили КАБом по Боровій Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. 

► Близько 23:17 2 квітня внаслідок удару КАБ по селу Кучерівка Куп'янського району пошкоджені 2 приватні будинки.

► 2 квітня о 14:30 російські окупанти з артилерії обстріляли Івашки Богодухівського району. У результаті 12 ударів знищено 8 житлових будинків. У селі відсутнє енергопостачання.

► З 13:30 до 14:33 російська армія двічі нанесла удари по території с. Глушківка Куп'янського району. Без руйнувань та постраждалих.

► Вранці 2 квітня РФ обстріляла село Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу було зруйновано склад-магазин та пошкоджено приміщення установи. Також було пошкоджено приватний житловий будинок та магазин навпроти. Без постраждалих.

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив одну безуспішну атаку в районі Синьківки.