Під Харковом - масова ДТП із вантажівкою. Як пише Kharkiv Today з посиланням на спікера територіального управління ГБР у Полтаві Олександра Білку, аварія сталася 30 жовтня на трасі недалеко від санаторію "Роща". Там зіткнулися легкові автомобілі Toyota, Volkswagen, "ВАЗ" та вантажівка Renault Magnum. Спочатку зіткнулися дві легкові машини; від удару одна з них вилетіла на зустрічну смугу і врізалася там у вантажівку і ще один легковий автомобіль.

Внаслідок аварії загинула пасажирка одного з автомобілів, 33-річна жінка. Є й інші постраждалі: дочка загиблої та двоє дорослих. Їх госпіталізували.

За словами Олександра Білки, одним із автомобілів керував працівник правоохоронних органів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На початку жовтня в Харківській області сталася ДТП, в якій загинула ціла родина. За даними поліції, "Газель" під керуванням 43-річного водія, яка їхала у напрямку с. Бабаї зіткнулася з автомобілем Ford під керуванням 30-річної жінки. Встановлено, що жінка не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП сама водій та два її пасажири - 31-річний чоловік та 6-річна донька - загинули на місці.