Загибель начальника КП "Харківський метрополітен" Сергія Мусєєва - це дуже серйозна втрата для міської та обласної команди. С.Мусєєв генерував дуже багато хороших ідей, які потім, після обговорення, і реалізовував. Він загинув у самому розквіті сил, повний енергії і можливостей, завдяки йому намітився розвиток харківського метрополітену". Про це 26 серпня повідомив "SQ" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

"Серед усіх підприємств міста, які займаються перевезеннями, метрополітен тривалий час не мав проблем із заробітною платою, не було ніяких складностей. Так, була у свій час непроста ситуація, коли реформували підприємство, прибирали зайвих ... Я ще вчора на колегії хотів, щоб С.Мусєєв привселюдно відповів на моє запитання, чи є заборгованість із зарплати, щоб інші керівники підприємств чули, що всі, в принципі, в рівних умовах, і від керівника залежить, виплачується зарплата чи ні, - відзначив М.Добкін. - Я навіть не хочу такі слова говорити, нам дуже важко буде підібрати людину його ж рівня. Найближчим часом ми навіть не будемо обговорювати кандидатуру, принаймні, у найближчі 40 днів".

Довідка "SQ". С.Мусєєв 25 серпня загинув у автокатастрофі. Аварія сталася на території Херсонської області. У результаті лобового зіткнення двох машин загинув також заступник начальника КП "Міськелектротранс" (Харків) Євген Лі, що їхав в одному автомобілі з С. Мусєєва.