На харьковском КП "Вода" - новый директорКП "ВТП "Вода" (Харків) очолив Іван Корінько, який до цього керував КП "Харківкомуночиствод". Новий директор був представлений колективу сьогодні, 26 листопада. Про це "SQ" повідомили в прес-службі підприємства. Представлення розпочалося о 13.00, новий керівник підприємства вже приступив до роботи, зазначили в прес-службі.

"Я за натурою еволюціонер, а не революціонер. Рубати шашками не будемо, просто будемо разом працювати, шукати варіанти виходу з тієї ями, до якої сьогодні загнано житлово-комунальне господарство країни в цілому. Підприємство було кращим в Україні, впевнений, таким воно і залишиться", - заявив І.Корінько, звертаючись до колективу, повідомив офіційний сайт КП "ВТП Вода".

За словами харківського міського голови Геннадія Кернеса, питання об'єднання двох підприємств - КП "ВТП "Вода" та КП "Харківкомуночиствод" - обговорювалося і поки знаходиться в теоретичній площині. Перш ніж робити такі кроки, необхідно вивчити обстановку на двох підприємствах.

За словами прес-секретаря КП "Вода" Ніни Марченко, ні про які інші кадрові перестановки на підприємстві поки не йдеться.

Як повідомили "SQ" у приймальні КП "Харківкомуночиствод" обов'язки генерального директора підприємства наразі виконує Олександр Коваленко, який до цього працював першим заступником директора.

Довідка "SQ". Розпорядження про призначення І.Корінька на посаду генерального директора КП "Вода" набуло чинності 25 листопада.

Раніше керував КП "Вода" Сергій Кадигроб, який 25 листопада був призначений заступником харківського міського голови з питань ЖКГ.

27 вересня на засіданні колегії Харківської облдержадміністрації (ХОДА) голова ХОДА Михайло Добкін заявив, що необхідно негайно почати переговори про злиття КП "Вода" та КП "Харківкомуночиствод". "Я прошу протягом місяця підготувати інформацію про можливості злиття двох підприємств. Ми скоротимо кількість управлінців у два рази і залишимо одну структуру з ремонту мереж замість двох. Усе одно на ремонт місць витоку води ви виїжджаєте разом", - зазначив М.Добкін.