Масштабна хресна хода пройде навколо Харкова з 5 до 13 листопада. Будуть використані святині Слобожанського краю: ікони Божої Матері Озерянської, Піщанської та ікона святителя Іоасафа Бєлгородського. Про це повідомив сайт Харківської міськради з посиланням на Харківську єпархію. У хресній ході зможуть узяти участь усі охочі.

На 5 листопада запланований початок ходи: о 10:00 - від'їзд від Свято-Покровського чоловічого монастиря (станція метро "Радянська"), далі - молебень біля Поклінного хреста (сел. П'ятихатки), рух окружною дороою до сел. Пісочин.

На 6 листопада запланований від'їзд об 11:00 від Свято-Покровського чоловічого монастиря, хода рухатиметься від Поклінного хреста (сел. Пісочин) до сел. Жихар.

На 12 листопада, свято ікони Божої Матері Озерянської, запланований від'їзд о 10:45 від Свято-Покровського чоловічого монастиря, рух окружною дорогою від Поклінного хреста (сел. Жихар) до перетину з Чугуївською трасою.

13 листопада - від'їзд теж від Свято-Покровського чоловічого монастиря. Хода буде рухатися окружною дорогою від Поклінного хреста на Чугуївській трасі до сел. П'ятихатки.