"Час"
"Коли грім гряне". 28 липня в Коломацькому районі від удару блискавки загинула жінка. Це вже не перший трагічний випадок у Харківській області, коли блискавка приносить смерть. Середня швидкість руху блискавки - 150 км за секунду, а струм в розряді блискавки досягає 20 тисяч ампер, тому мало кому вдається вижити після удару блискавки. Кожну секунду близько 50 блискавок ударяється об поверхню землі. Щороку на Землі від ударів блискавок гинуть тисячі людей.

Також читайте у номері: "Субсидії: кому, скільки і куди звертатися". Як відомо, з 1 вересня вступають у силу нові правила призначення житлових субсидій.

"Сьогодні"
"Перемога" Ліфшиця і "Волга" кадебістів ". Шпигунська "Волга", ЗІМ відомого фізика Льва Ландау,"Перемога" Ліфшиця і "Чайка" зама Горбачова - колекцію раритетних авто made in USSR зібрав під одним дахом харківський реставратор Дмитро Сварчевський. Захоплюватися машинами чоловік почав 20 років тому, коли ще юнаком проходив армійську службу в гаражі особливого призначення КДБ, де до техніки ставилися дбайливо. Після розвалу Союзу в країну ринули іномарки, але Дмитро залишився відданим поціновувачем історії. Тепер навіть друзі Дмитра, які їздять на "Бентлі ", із заздрістю дивляться на автопарк колекціонера.

Також читайте у номері: "Що дають "на лапу". Хабарництво вже давно стало в Україні свого роду національною ідеєю. Складно знайти людину, яка хоча б раз у житті не намагався вирішити якесь питання, не давши "на лапу". Однак останнім часом люди, що займають "хлібні" посади, вважають за краще брати плату за свої послуги не "живими" грошима, а різними товарами. "Сьогодні" склала десятку найпопулярніших хабарів за допомогою бартеру.

"Комсомольська правда в Україні" (харківський випуск)
"У Харкові 2000 аварійних балконів". Ці архітектурні надмірності регулярно обрушуються на мешканців міста. Нещодавно стара балконна рама спікірувала на 83-річну харків'янку, старенька дивом залишилася жива. Кореспондент "Комсомолки" з'ясовував, хто повинен лагодити конструкції за вікном, і чи відповість господар балкона, якщо він звалиться комусь на голову.

Також читайте у номері: "Хліб здорожчає. Без варіантів". Харківські аграрії б'ють на сполох: нинішня врожайність зернових низька, а якість самого зерна погана через погодні сюрпризи.