"Харьковские новости" прекращают свою работу"Харківські новини" припиняють роботу з 1 липня. Не будуть виходити як програми на телебаченні, так і новини в інтернеті.

Цю інформацію підтвердила "SQ" директор "Харківських новин", в.о. гендиректора телеканалу "А/ТВК" Олена Баранник. За її словами, співробітники агентства допрацьовують сьогодні останній день на колишньому місці роботи, а потім відбудеться злиття "Харківських новин" та телекомпанії "АТН". Насамперед на роботу в "АТН" переходять журналісти, інші співробітники, можливо, будуть задіяні в інших телепроектах.

Зміни відбуваються у зв'язку з початком реорганізацією та ребрендингом телеканалу "А/ТВК". О.Баранник зазначила, що телеканал повністю зміниться, з'являться нові телепрограми і закриються деякі старі. Коли завершиться реорганізація, поки невідомо.

Шеф-редактор телекомпанії "АТН" Євген Боровских підтвердив "SQ", що в "АТН" готові взяти на роботу журналістів "Харківських новин" (5-6 осіб). "Нам завжди потрібні професіонали, робота знайдеться", - зазначив він. Інші співробітники "Харківських новин" (редактори, оператори) в "АТН" поки не зверталися. Щодо можливих змін формату, телеканалу чи кількості виходів новин "АТН" Є.Боровских сказав, що "відбувається обдумування змін, але головне завдання "АТН" залишається незмінним - це подача якісних новин".

Довідка "SQ". "Харківські новини" виходили на телеканалах "А/ТВК" та "Фора". На каналі "А/ТВК" виходили з 1997 р.