У Харкові виявили автомобіль "Range Rover" вартістю 504 тис. грн., який знаходився в міжнародному розшуку. Про це 29 листопада повідомили "SQ" у прес-службі Харківської обласної митниці.

Розшукуваний автомобіль був виявлений у результаті спільних дій харківських даішників і митників. 25 листопада автомобіль був зупинений на вул. Клочківській. За кермом знаходився 37-річний громадянин України. Чоловік пред'явив свідоцтво про реєстрацію автомобіля на інше ім'я. Після перевірки було встановлено, що під номерними знаками автомобіля числиться вантажний автомобіль.

По базi даних Єдиної автоматизованої інформаційної системи Державної митної служби правоохоронці з'ясували, що автомобіль "Range Rover" не оформлявся на митниці і перебуває в міжнародному розшуку. Митники склали протокол про порушення митних правил за ст. 336 Митного кодексу України "Неправомірні операції з товарами, транспортними засобами, що перебувають під митним контролем, зміна їх стану, користування та розпорядження ними", а автомобіль вилучили.